preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading
Home > Kapcsolat
Hasznos információk
Legutóbbi frissítés:

Kapcsolat

 

A ROVARÁSZBOLT vállalkozásunknak csak az interneten megjelenített honlapja nevében bolt,

az ES-ÖT Bt. bolti  kiskeres­kedelmi  értékesítéssel  nem  foglalkozik.

 

Rendelés:                     

Rendeléseket e-mail, levél, vagy telefon útján fogadunk, a rendelt eszközöket  postai úton szállíttatjuk megrendelőink címére.

A szállítási díjat a vevő fizeti a postai díjszabás alapján. A postai díjat további 27% áfa terheli..

       Péda: Utánvétes szállítás esetén levélben 50 g-ig 1965.-Ft, 500 g-ig 2085.-Ft  a postaköltség.                    Nehezebb, vagy más formájú küldemény csomagként utazik, akkor az utánvételi díj a                       súly és érték szerinti díj, amihez hozzá kell adni 50.000.-Ft-ig 630.-Ft-ot, és ez a nettó                      postaköltség. Ezeket a kiszámolt összegeket kell megszorozni 1,27-tel, hogy az áfával                      növelt végösszeget megkapjuk. (2017. évi díjszabás alapján.)

        A vásárolt eszközöket, levélként - a postai méretkorlátokon belül is - csak ajánlott levélként küldjük, az ajánlotti díj felszámításával.

Esetenként lehetőség van irodánkban is a rendelt áru átvételére készpénzes fizetés ellenében, előre egyeztetett időpontban.

Postai szállítás esetén kérjük, hogy a küldemény megérkezésekor a címzett minden esetben vizsgálja meg a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérült, vagy hiányos, igényelje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a küldeményt. Utólagos reklamációt – ha az a küldemény tartalmának épségét kifogásolja -, csak jegyzőkönyv megléte esetén fogadunk el. 

Vállalkozások, költségvetési intézmények cégszerű (név, cím, adószám, bankszámla száma), aláírással ellátott megrendelése esetén a fizetési mód vagy postai utánvétellel, készpénzben, vagy előre fizetés átutalással, 8-15-napos fizetési határidővel. Az előre fizetéshez előszámlát (pro forma számlát, díjbekérőt) küldünk e-mailben mellékletként. Szállítás a végszámla egyidejű megküldésével, az előszámlán szereplő érték folyószámlánkra történő beérkezését követő 6-8 munkanapon belül történik.

Magánszemélyek is választhatják az utánvételes fizetés helyett az előrefizetést, melyet a fentiekben írtak szerint bonyolítunk.

Rendelésnél kérjük megadni a rendelés pontos leírásán kívül a szállítási címet, és, ha nem azzal azonos, akkor a számlázási címet is, valamint e-mail, vagy telefoni kapcsolatfelvételi lehetőséget esetleges problémák egyeztetése céljából. 

Cégadatok:

Cégnév:             ES-ÖT Mérnöki, Kereskedelmi                               és Szolgáltató Betéti                                              Társaság

Rövid név:          ES-ÖT Bt.

Cégjegyzékszám: Cg 01-06-312359                         

Adószám:           28443450-2-42

Bankszámla:       11714006-20321837

          

Elérhetőségünk:

E-mail:      info(kukac)rovaraszbolt.hu                             

Tel.:        +06-1-220-6873 

Mobil:      +36 20 941 88 89

Postacím: ES-ÖT Bt. 1576 Budapest, Postafiók 4.

Irodánk:  1149 Budapest, Pillangó park 14/b. X.64.

GPS:        N 47.5034155;    K 19.1215852

 

 Rendelését megrendelő formalevelünk kitöltésével is elküldheti.


Rovarászbolt nagyobb térképen való megjelenítése